dagbok

Vansinne

Det är då vi sitter mitt emot varandra på kaféet,

och jag kan se rakt in i hans ljusa ögon,

som jag tänker på hur vansinnigt mycket jag älskar den här människan.

Annonser

4 reaktioner till “Vansinne

  1. Att mina ”skrifter är mångfacetterade” är nog något av det finaste jag har fått höra om mitt skrivande. Tack så väldigt mycket för de orden!

   Angående lyckliga slut så är nog det här ett sådant, om även inte ett klassiskt, romantiskt lyckligt slut. Snarast handlar det om att jag fick och lyckades behålla en människa i mitt liv, då det inte alls var självklart att vi skulle fortsätta umgås. Det är jag tacksam för än idag, många år senare.

   1. Ja, det tycker jag absolut du skall ta som en komplimang! :) Mångfacetterat är ett bra ord, tvetydigt inte. I mina öron/ögon åtminstone.

    Det var det jag litet gissade, att det inte behövde vara ett romantiskt slut. Å andra sidan kan ibland vänskapen hålla längre än romansen och alla förhållanden måste ändå baseras på vänskap, så vad är väl bättre än det?

    1. Jag håller fullt med dig om att varaktiga förhållanden av alla slag har någon grund i vänskap, så i frånvaro av romantiska förhållanden vårdar och uppskattar jag mina vänskapliga dito! Kärlek är så mycket mer komplext än vad (populär)kulturen ger sken av.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s