Då du inte kan sluta titta

Något av det bästa är den omedelbara, ömsesidiga attraktionen. Då du ser en människa och tappar bort nästa andetag. Då det knyter sig i magen, du tänker satan i lika delar desperation och vilt begär. Det enda du vill är gå fram och brutalhångla upp personen mot närmsta vägg. Så tittar personen på dig och du inser att hen vill göra precis samma sak med dig, och de kommande timmarna, innan den första, oundvikliga kyssen, är laddade till vanvett, ett juliåskväder vid horisonten, tre miljoner volt i luften.

Något av det värsta är den omedelbara attraktionen. Då du ser en människa, tänker satan och föreställer dig hens tunga mot dina tänder. Och du ler, och du flirtar, och åtrån rinner kall i strupen och ut i ryggslutet. Du följer nyckelbenens ljuvligt smala linjer med svulten blick, drömmer om händerna på dina höfter och du viskar förgäves snälla bli min medan den jäveln ser på dig med avmätt artighet och ointresse.

Då tänker du satan av endast en orsak och förbannar världens grymhet och skönhet och vill egentligen blunda för att inte bränna hål på hornhinnan men du kan för ditt liv inte sluta titta.

Annonser

2 kommentarer

Filed under dagbok, skönlitterärt

2 responses to “Då du inte kan sluta titta

  1. Fint och underfundigt! Ha en skön helg! Kram <3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s